Stenen

Wanneer u direct stenen nodig hebt, raden we u aan om eens te kijken op de webwinkel van Siergrind33.nl. De stenen die u vindt in het assortiment van Siergrind33 zijn direct uit voorraad leverbaar. U kunt de stenen dezelfde dag ophalen, of u kunt de stenen online bestellen en dan heeft u het de volgende werkdag in huis. Bestellen en betalen doet u het veiligst bij Siergrind33. Uw gegevens zijn altijd privé, dankzij de SSL-beveiliging op de website. Door middel van speciale transporten wordt het grind, snel en eenvoudig, gelost op een gewenste locatie. Het aanbod van stenen bij Siergrind33 is erg uitgebreid. Welke stenen gaat u toepassen?

Bij Siergrind33 vindt u een ruim aanbod van keien, grind, split, rotsen etc. voor het decoreren van uw tuin, paden, vijvers, opritten en nog veel meer. De sierstenen van Siergrind33 bekijkt en bestelt u online. Wilt u de sierstenen liever in het echt zien? Dan kunt u, op afspraak, langs gaan bij de showroom van Siergrind33. In de showroom kunt u alle grindsoorten die online staan, in het echt bekijken. U kunt vijf dagen per week de showroom bezoeken. Tijdens de showroom bezoek wordt u rondgeleid, kunt u vragen stellen en wordt u geadviseerd omtrent het toepassen van de juiste stenen. Naast het leveren in heel Nederland, levert Siergrind33, het grind ook in Duitsland en België.

 

Bij Siergrind33 bestelt u eenvoudig online, bent u verzekerd van een snelle levering en een scherpe prijsstelling! In de webwinkel bestelt u gemakkelijk door aan te geven welke verpakking u wilt hebben (zakken, mini bags of big bags), en de gewenste hoeveelheid. Ook in de showroom bestelt u eenvoudig en kunt u zelfs meteen het grind meenemen mocht u daartoe in staat zijn. Alles is namelijk uit voorraad leverbaar. Op welke manier gaat u binnenkort bestellen bij Siergrind33? Twijfel niet langer, bekijk het assortiment en bestel de gewenste sierstenen!