Natuursteen tegels

De medewerkers van Tegelmegashop.be informeren u graag over de laatste trends op het gebied van tegels. Ditmaal richten we onze aandacht op een hele ‘brede’ categorie, namelijk natuursteen tegels. De laatste jaren is natuursteen natuurlijk enorm ingehaald door keramiek, maar we merken weer een stijgende lijn. Wat vooral opvalt zijn de specifieke producten die goed passen binnen de vraag naar ‘vintage en rustiek’, zoals bijvoorbeeld de stoere travertin kasteelvloeren in romaans verband en de klassieke zwart witjes (dambord vloeren van kleine afmeting wit getrommeld marmer in combinatie met donker hardsteen). Ook komen de stoere stonepanels (natuursteenstrips) weer steeds vaker als accent terug in trendy inrichtingen.

Tegelmegashop

Naar wat voor soort tegel u ook op zoek bent, in welke interieurstijl deze ook moet passen en voor welke ‘toepassing’, oftewel ruimte, deze ook geschikt voor moet zijn, natuursteen is praktisch altijd een optie die het overwegen waard is. Bij het selecteren van een passende tegel is een primaire keuze die gemaakt moet worden altijd die tussen keramiek en natuursteen. De voordelen van keramiek zijn welbekend, waarbij het duurzame karakter, de optimale prijs – kwaliteitverhouding en vooral de onderhoudsvriendelijkheid erg gewaardeerd worden. Natuursteen is even duurzaam, heeft tegenwoordig ook een optimale prijs – kwaliteitverhouding (is zelfs erg gedaald in prijs de laatste tijd, mede door de opkomst van keramiek!) en op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid vergen de meeste natuursteensoorten wel iets meer aandacht. Maar hier krijgt u wel een unieke tegel voor terug! De unieke kleur, structuur en tekeningen zorgen voor levendige, natuurlijke en bruisende tegels.

 

Natuursteen is uiteraard een relatief breed begrip, waarbij u de keuze heeft uit diverse soorten, elk met hun eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Tegelmegashop.be biedt een divers assortiment tegels van natuursteen met onder andere hardsteen, leisteen, travertin, marmer, leisteen en graniet. TIP: Wilt u wel voor natuursteen gaan, maar weet u nog niet precies welke soort, blader dan eens rustig door ons online assortiment. Kies hierbij voor de categorie ‘alle natuursteen tegels’, hierbij kunt u vervolgens eventueel nog gebruik maken van onze filterfuncties om verder te selecteren op bijvoorbeeld een specifieke afmeting, of prijsniveau.