slkbcdlkshdVroeger fietste ik elke dag als ik naar en van school ging langs een oud fabriekje dat daar nog ergens midden in een weiland stond. Altijd had ik zo mijn eigen fantasieën over wat ik met dit fabriekje zou doen, was het mijn eigen woning geweest. Op de een of andere manier heeft dit soort industriële panden mij altijd erg aangesproken en het is dan ook geen toeval geweest dat ikzelf uiteindelijk ook ben geëindigd in een oude loods. Deze heb ik overigens nog helemaal niet lang, ik denk inmiddels nog maar een maand of drie. Het is in dezelfde oude stijl als dit fabriekje vroeger, met van die oude bakstenen in een beetje een negentiende eeuwse stijl, een die mij echt aanspreekt. Ik heb er alles aan gedaan om de oude elementen van de fabriek aan de binnenkant, maar zeker ook aan de buitenkant, te behouden. Zo zat er een prachtige oude poort in, die helaas echt vervangen diende te worden.

 

Precies het soort ontwerp van de poort dat ik voor ogen had

 

Ik wilde hier graag een verticale sectionaalpoort in hebben, maar wilde deze wel in de oude stijl hebben uitgevoerd, de oude stijl die de rest van het pand ook uitademt. Geen wonder ook, want het zou anders wel erg detoneren. Ik heb een bedrijf uitgezocht om dit voor mij te gaan doen en kwam in die zoektocht terecht bij Different Doors. Met het team van dit bedrijf had ik direct een goede connectie, want zonder daarover te hoeven uitweiden wisten zij precies wat een verticale sectionaalpoort ik voor ogen had. Ze kwamen met een ontwerp waar ik niets aan veranderd hoefde te hebben, dit was precies hetgeen ik zelf ook voor me had gezien. Ook hebben zij het voor me uitgevoerd, en met beleid ook, zodat niets van de oude elementen verstoord zou worden. En nu zit er een prachtige poort in, precies naar wens!