De echt klasse uitstraling van de verticale garagepoort

 

Mocht je naar een verticale garagepoort op zoek zijn, net als ikzelf enige tijd geleden ook was, dan kan ik het je van harte aanbevelen eens naar de website van het bedrijf Different Doors te surfen. De naam van dit bedrijf is behoorlijk toepasselijk, aangezien ze zich echt onderscheiden in de poorten en garagedeuren die zij produceren. Ze kunnen alles op maat voor je maken, met welk materiaal je het maar wilt. Ikzelf wilde graag een bijzondere slkbcdlkshdconstructie van een verticale garagepoort om het zodoende overeen te laten stemmen met mijn woning. Ik bewoon sinds enige tijd namelijk een wel heel bijzonder pand, namelijk een oude loods. Ik ben het beetje bij beetje aan het verbouwen om het bewoonbaar te maken en dat lijkt aardig te lukken. Mijn verwachting is dat ik er over enkele maanden al in kan, iets waar ik natuurlijk erg naar uitkijk. Ik ben begonnen met de funderingen, want alles kon natuurlijk wel aangepast, er moest nu immers in gewoond worden en niet in gewerkt. De buitenkant was het eerst aan de beurt en aangezien er zich al een verticale garagepoort in bevond heb ik besloten die functie te behouden, niet alleen voor het aangezicht maar ook omdat het nu natuurlijk behoorlijk handig is. Zeker met de verbouwing nu en straks de verhuizing overigens, want alle grote producten kun je in een keer naar binnen vervoeren. Bovendien is het heerlijk om straks in de lente en in de zomer de boel helemaal open te gooien. En als je ziet wat een prachtige poort er nu door de genoemde firma bij mij geplaatst is, dan snap je waarom ik het wilde behouden – het heeft echt een klasse uitstraling!