Grespania

Grespania tegels; Prachtige keramische tegels met Spaans design en van topkwaliteit, dat is wat u krijgt indien u besluit te kiezen voor dit absolute topmerk. Met drie tegelfabrieken, voorzien van de meest innovatieve productiefaciliteiten en processen, worden keramische tegels van hoogwaardige kwaliteit gerealiseerd, nu al meer dan 40 jaar. Grespania tegels bestelt u online bij Tegelwebshop Tegelmegashop.be.

Tegelmegashop

Grespania is opgericht in 1976 en bestaat inmiddels 40 jaar. In die 40 jaar is Grespania uitgegroeid tot een van de grootste Spaanse tegelmerken op het gebied van keramiek. Met een prachtige collectie vloertegels en wandtegels voor ieder wat wils. De laatste jaren is de focus veranderd van een focus op kleinere afmetingen naar steeds grotere afmetingen. Grespania is gevestigd in meedere landeren, waaronder Nederland. Met een totale productie van ongeveer 9 miljoen m2 tegels wordt vanuit de Spaanse gebieden Nules en Castellon een vaste stroom aan prachtige, decoratieve keramische tegels verspreidt, toepasbaar voor de vloer, de keuken en de badkamer. Of u nu op zoek bent naar mozaïektegels of keramisch parket, bij Grespania vindt u altijd een passende tegel.

 

Grespania tegels bestelt u bij Tegelmegashop.be. Het assortiment van Grespania is zeer uitgebreid, met onder andere de tegelseries Atacama en Homestome voor de vloer. Daarnaast zijn de Canaima, Croma, Cubana, Ecandinavia, Espace, Natura, Tanzania en Urben erg populair als keukentegel en de Adria, Diamond, Jaspe, London, Marina, Mexico, Rainbow en Tutsi series erg populair voor een sfeervolle badkamer. Maar dit is slechts een greep uit de enorme tegelserie collectie van Grespania. Heeft u een specifieke Grespania tegel op het oog en wilt u deze bekijken bij ons in de showroom? Bel van te voren dan even, dan weet u zeker dat deze aanwezig is. Mocht dit niet het geval zijn, vragen we graag een sample voor u aan. Ook kunt u online de laagste prijs offerte aanvragen, binnen enkele werkdagen ontvangt u een reactie met een gericht prijsvoorstel!