kunstgras prijs

Misschien is de kunstgras prijs om in een keer uit te geven een hele uitgave, maar ga je het berekenen over een aantal jaren dan zul je zien dat het wel meevalt. In tegenstelling tot echt gras heb je er geen onderhoud meer aan, en het belangrijkste je hebt het hele jaar door een schitterend grasveld in de tuin. Geen zorgen meer om stukken gras die eruit gelopen kunne worden, of kale plekken als je iets voor langere tijd in de tuin neerzet. Kortom je hebt er alleen maar voordelen van. 

kunstgras prijs

Professionele aanleg van je gazon

Bij het leggen van het kunstgras kun je er vanuit gaan dat de specialisten van grasengroenkunstgras.be kwaliteit leveren, niet voor niets is de kunstgras prijs in combinatie met het vakmanschap de unieke combinatie van het bedrijf. Welke werkzaamheden je ook uit laat voeren, het wordt met de grootst mogelijke zorg gedaan. Ook voor de aanleg van sportvelden bij verenigingen ben je aan het goede adres, ook hier kun je het beste resultaat verwachten van een kunstgrasveld.

Afhankelijk van het formaat grasveld

De kunstgras prijs is ook afhankelijk welke soort je neemt, en het aantal meters wat je nodig hebt. Wil je het gras laten leggen, dan wordt er een bepaalde prijs berekend per vierkante meter. Hier zit alles bij inbegrepen, het afvoeren van de grond en eventueel plaatsen van de kantopsluiting voor een perfect resultaat. Natuurlijk kun je bepaalde werkzaamheden ook zelf verrichten om de kosten te verminderen, hierover kun je in overleg met grasengroenkunstgras.be.