spanplafonds

KCP is uitermate ervaren als het aankomt op het maken en bevestigen van plafondpanelen. Wanneer je het perfecte plafond bij je inrichting zoekt, zijn zij degene bij je moet zijn. Maar wat is het en waarom zou je het aan moeten schaffen?

Het perfecte spanplafond

Stel je voor, je koopt een huis en hoewel de locatie en de grote perfect is, valt er binnen nog veel op te knappen. Vooral het onafgewerkte plafond is een doorn in je oog en de houten balken die het ondersteunen vind je al helemaal niks. Plafondplaten zijn dan de perfecte oplossing en KCP kan die oplossing vrij goedkoop zonder grote verbouwing aan je leveren. Daarnaast brengt een spanplafond bij KCP heel veel opties met zich mee. Ideaal voor iemand die zijn huis graag precies zo wil als in zijn dromen.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een kunstdoek dat onder het huidige plafond gespannen wordt en zo alle oneffenheden in één klap wegwerkt. Het systeem dat KCP gebruikt zorgt er namelijk voor dat alles perfect en homogeen wordt afgewerkt. Bovendien is het ideaal om lichten in te verwerken en isolatiemateriaal achter te verhullen. Daarnaast is het gemaakt van materiaal dat schimmels en vocht geen kans geeft, waardoor het lang goed blijft. Veel onderhoud is er dus niet nodig aan een spanplafond. Het is dus een glad, schimmel en vocht bestendig nepplafond dat vele opties en mogelijkheden met zich meebrengt.

De prijzen van plafondpanelen

KCP geeft altijd advies op maat en hun experts staan graag voor je klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Omdat hun advies volledig afhangt van ieder losstaand project en er zoveel keuzemogelijkheden en variabelen zijn, is er geen vaste prijs als het aankomt op plafondpanelen. Wel is het zeker dat dit veel minder duur is dan het vervangen van je oude plafond. Bovendien bespaar het je een grote verbouwing.

Mocht je meer willen weten of een exacte spanplafond prijsberekening willen zien, dan kun je vrijblijvend een offerte opvragen of contact opnemen met de experts van KCP.