Natuursteen tegels

Een cinewall is niet alleen een thuisbioscoop, maar geeft een extra luxe tintje aan je woonkamer. Je kunt zelfs een elektrische sfeerhaard integreren in je cinewall. Dit geeft een klassieke uitstraling aan je kamer zonder al het gedoe van een echte open haard. Een inbouwhaard is gemakkelijk te bedienen met een knop op je afstandsbediening. Zo hoef je dus nooit hout te gaan sprokkelen en hakken en zit je heel de winter lekker warm. Daarnaast kun je met een cinewall je woonkamer omtoveren tot een echte thuisbioscoop. Dat wilt toch iedereen? Een cinewall kopen is daarom een goed idee!

Cinewall kopen, wat is het en waar moet je op letten?

Een cinewall is simpel gezegd een tv-wand. Het is een extra wand die wordt vastgemaakt aan de muur van je woonkamer. Deze muur bestaat uit allerlei losse elementen die je zelf helemaal op maat kan laten maken. Kies voor een sfeerhaard, boekenplanken, soundbar, 4K HD televisie of ingebouwde kasten, niets is te gek. Wij raden aan om zeker te gaan voor de elektrische sfeerhaard onder je televisie. Dit ziet er strak en luxe uit en houdt je ook nog eens warm deze winter. Dat is wel prettig met de stijgende gasprijzen van tegenwoordig! Daarnaast is het ontzettend fijn dat al je tv kabels netjes zijn weggewerkt in de cinewall.

Welke sfeerhaard past bij mij?

De keuze van je sfeerhaard kan erg lastig zijn. Er is immers zo veel keuze! Welke haard je kiest zul je ook moeten afstemmen op de rest van je cinewall. Wil je liever een rustieke uitstraling of een luxueuze? Daarnaast is het verstandig om de rest van je interieur in gedachten te houden. Zo zorg je ervoor dat je cinewall volledig wordt opgenomen in je interieur. Let vooral op de afmetingen van je televisie bij het kiezen van een sfeerhaard. Je wilt namelijk niet dat de verhouding tussen de twee elementen te groot is. Om een voorbeeld te geven: heb je een haard van ongeveer 170 cm, dan kun je het beste kiezen voor een televisie tussen de 54 en 58 inch. Bedenk vooraf welke elementen je erin wilt hebben zodat het een mooi geheel wordt. Laat je je cinewall door een professionele dienst plaatsen, ga dan eerst samen in overleg om te kijken wat het beste bij jouw wensen past. De specialisten zullen je een goed advies kunnen geven en kunnen alvast een vrijblijvende offerte voor je opstellen.

Creëer extra luxe met een cinewall in je woonkamer.

Combineer je je thuisbioscoop met een elektrische sfeerhaard dan geeft dit extra luxe aan je woonkamer. Daarnaast ben je volledig vrij in de afwerking van je tv-wand. Voor nog meer luxe kun je gaan voor lederen panelen in een mooi patroon. Daarnaast zou je kunnen kiezen om kunst op te hangen of mooie koffietafelboeken erin te zetten. Weet jij al hoe je je cinewall eruit wilt laten zien?