Wij hebben een design tuinset aangeschaft bij: loungebank-tuin.be. Omdat wij hier zo tevreden over zijn, bedacht ik mij dat ik mijn complimenten graag wilde achter laten op internet. Wij hebben vorig jaar een bestelling gedaan bij dit bedrijf. De hele zomer hebben heerlijk genoten op het bankstel voor buiten dat onze tuin helemaal afmaakte. Wat mij opvalt is dat deze er nog steeds als nieuw uit ziet. Momenteel staat de set nog in onze garage tegen bescherming van de wintermaanden. Maar nu wij al richting het voorjaar gaan, kijk ik er al naar uit om hier weer heerlijk op te zitten. 

design tuinset

Nog steeds is de bank als nieuw

Ons design tuinset ziet er nu nog uit als nieuw. Zelfs met twee kleine kinderen in huis die natuurlijk overal op klimmen en wel eens hun drinken omgooien, is onze mooie bank hier goed tegen bestand. Dit zegt natuurlijk alles over de uitstekende kwaliteit. De kwaliteit is eigenlijk al net zo goed als de uitstraling. Wanneer je eens op de website kijkt, dan zal je al snel zien wat ik bedoel. De keuze is erg ruim en hierdoor vind je beslist een geschikte bank of stoel dat volledig aansluit aan jouw smaak.